Nytt avtal: DAGS ATT HÄMTA UT ER NYA TELIAHÅRDVARA!

Hej alla medlemmar,

Styrelsen har under hösten arbetat med frågan gällande vårt nätverk och Telia. Vi har haft tekniker ute vid flera tillfällen som felsökt vårt fastighetsport, som visat signaler om att allting är som det ska. Samtidigt som vi fortfarande såg att det finns problem att lyfta, då vi har några medlemmar som haft och har problem med nätverket (majoriteten upplever inte problemet). Där är det viktigt att ni som medlemmar felanmäler detta till Telia direkt – kommer ni inte vidare så vill vi gärna att ni framför detta till styrelsen. Vi har märkt att det finns en tydlig gräns på ”privat-” & ”fastighetsingång" & felsökning, därav vill vi poängtera vikten om att ni felanmäler så fort det är några frågetecken i era lägenheter, då vi i Styrelsen inte kan gå via den privata supporten.

Telia når ni som medlemmar på: 020-20 20 70 eller via telia.se.

Vi vill även tacka Marcus Johansson som medlem, som hjälpt oss med denna fråga & även tagit emot teknikern i hans lägenhet för felsökningen.


Ett nytt avtal är uträttad med Telia och innebär:

• Bredband 250/250 mbit/s
• Tv från Telia, tv-paket Lagom (dess kanaler och Telia play ingår, se på tv, vart och när du vill inom hela EU på din mobil/surfplatt eller dator.)
• 1 st Trådlös Router per Lägenhet (Snabbare, säkrare och stabilare Wi-Fi.)
• 1 st Tv-box per Lägenhet (Dessa är snabbare, stabilare och kan även gömmas under/bakom tv-möbel/tv. SvtPlay är integrerat.)
• Månadsavgift 239 kr/hushåll

Vi kommer att dela ut hårdvaran i disponibla rummet nedan dagar och tider:

  • Tisd 20/2 kl:18.00-19.00
  • Ons 21/2 kl:13.00-14.00
  • Tors 22/2 kl:18.00-19.00

Skulle dagarna/tiderna inte passa för er så är det viktigt att ni hör av er till oss.

Det nya avtalet kommer börja gälla från och med 2024-02-21 (den gamla hårdvaran kommer att fungera trots bytet, men det är av vikt att alla medlemmar byter ut detta inom samma intervall).

Alla medlemmarna kan själva teckna till högre hastigheter eller andra tv-paket om så önskad. Precis som idag. För mer information och aktuella erbjudanden finns via Telias hemsida www.telia.se.

Kom ihåg att router & tv-box tillhör lägenheten.


Med vänlig hälsning

Styrelsen Brf Bellevueplan

Bifogade filer